2021-10-12 07:36:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ha igazán sikeres akarsz lenni, akkor többet kell kockáztatnod

Napi horoszkóp október 12-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint rugalmasabbnak kellene lenned. Ha folyton lehetetlen célokért küzdesz, akkor ne csodálkozz, ha mindig a falnak ütődsz. Pedig lehet, hogy csak öt méterrel kellene odébb menned, hogy tárt kapura lelj.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Konfliktusba, nyílt konfrontációba kerülhetsz a főnököddel vagy a hatóságokkal. Törekedj a kompromisszumra, mert különben nagyon valószínű, hogy csak vesztesen kerülhetsz ki a bajból. Ezt leszámítva szép napod lesz, és egy nagyon jó hírt is kaphatsz magánéleti vonalon!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Jobb, ha ma higgadt maradsz, és mindent ráhagysz a partneredre. Ha képes vagy elfogadni a céljait, akkor máris segíted abban, hogy el is érje a sikert. Ha azonban folyton ellenkezel vele, akkor lélekben máris elgáncsoltad. Ez neked sem jó.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A spiritualitás most sokkal fontosabb neked a szerelemben, mint a testiség, vagy a közös szórakozás. Mindenben mélyebb értelmet keresel, így hát természetes, hogy a legszebb emberi érzésben is az önmagán túlmutatót, a mélyebb értelmet szeretnéd megtalálni.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ha igazán sikeres akarsz lenni, akkor többet kell kockáztatnod. A kitaposott úton való járás most kevésbé célravezető. Muszáj lesz valamit újítanod. Lehet, hogy még a tanulásra is rá kell szánnod magad. Ma nagyon fontos lépéseket tehetsz efelé, bár lehet, hogy még csak a tervezés szintjén.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Most a karriered van a középpontban. Ezért talán nem tud eleget törődni a társaddal. Ha el akarod kerülni, hogy emiatt őt keserűség, vagy rosszféle rivalizálás kerítse hatalmába, szánj egy kis időt a vele való beszélgetésre, romantikázásra!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Legyél résen, mert valaki a munkahelyeden túl sokat beszél rólad, és nem csak jókat. Van, amikor jó a figyelem középpontjába kerülni, de te ezt most szívesen elkerülnéd. Próbálj meg a saját erényeiddel kitűnni, az segíthet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Menj az emberek közé. Az utóbbi időben nagyon visszahúzódóvá váltál. Most a környezeted is változik, és ez is több alkalmat ad a kapcsolatok teremtésére és ápolására is. Elsőre talán zavarónak tűnik, de kezdesz ráérezni az ízére.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Bízz a láthatatlan erők támogatásában! A benned szunnyadó tehetség, ha eddig nem ébredt volna fel, most kikívánkozik. Ha már használod, akkor pedig a sikerek ízét is megtapasztalhatod nagyon hamar. Merj előlépni vele!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy nagy lépést már megtettél, de ez nem jelenti azt, hogy az utat is bejártad. Egy barátságos körülmények között, esetleg poharazgatva megtartott beszélgetés során ráébredhetsz, hogy egészen máshol vannak a súlypontok, mint azt eddig gondoltad. Sorsfordító lehet ez a beszélgetés.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Remek energiák érkeznek az életedbe, csak ne félj használni őket! Ha drasztikusnak tűnik is egy váltás, változás, idővel minden kis részlet a helyére kerül, és látni fogod az egész értelmét.


Halak: II. 19. - III. 20.

Fáradt és enervált vagy, de ne add át magát ennek az érzésnek, próbálj lendületre kapni. Adódik is egy esemény, ami felráz ebből a szürke unalomból. Talán váratlan hírt kapsz, vagy telefonhívást, ami jó időre meghatározza a sorsodat, és pozitív irányba lendíti az eseményeket.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: